Michael Kors

Kép
Promóciók

Nyerj Michael Kors táskát az InStyle-lal!

A Michael Kors New Yorkban az, ami párizsban a Chanel vagy az olaszoknál a Dolce&Gabbana. Minden A listás híresség MK logós táskával szaladgál Los Ageles utcáin, legyen szó Eva Longoriáról, Scarlett Johanssonról, Angelina Jolie-ról vagy Cate Blanchett-ről.

Kép
Egyéb

Marquard Media Magyarország Kft. – „Nyerj Michael Kors táskát!” nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Kép
Sztárok

Ilyen a kifutók királynőjének utcai stílusa

Karlie Kloss 180 centiméter feletti magasságával (egyes helyeken 183-nak, máshol 185-nek tüntetik fel) nem csak a kifutón feltűnő jelenség, a 23 éves topmodellt magas sarkú nélkül, az utcán könnyen ki lehet szúrni a tömegből. Ezúttal a New York Fashion Weeken, a Michael Kors show után kapták lencsevégre.

Kép
Sztárok

Naomi Campbell Michael Kors estélyiben

A szupermodell a londoni Nemzeti Televíziós Díjátadón jelent meg ebben a gyönyörű ruhában.

Kép
Sztárok

Scarlett Johansson, a díva

Scarlett Johansson David Letterman show-jába igyekezett ebben a hihetetlenül magabiztos, nőies és szexi összeállításban.

Kép
Sztárok

Reptéri sikk: Miranda Kerr

Miranda Kerr még a reptéren is sikkes: a topmodell Japánba érkezett egy Michael Kors rendezvényre, amikor lencsevégre kapták ebben a laza, és stílusos szettben.

Kép
Stílus

Lendvai Lilla: Ma ezt vettem fel #3

Régi-új munkatársunk, Lendvai Lilla stylist mostantól rendszeresen megmutatja a szettjeit az instyle.hu-n. Íme a legújabb!

Kép
Stílus

Bennfentes: Magyar modellek a fashion weeken

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.

Előző oldal